Puritate CuSO4 (Sulfat de Cupru): 99,10 %.

Continut de Cupru (Cu): 25%.

Sulfatul de cupru, denumit si piatra vanata, este un excelent produs folosit in pomicultura in tarile in care este omologat ca substanta activa, pentru realizarea de zeama bordeleza, renumita pentru proprietatile excelente pe care le are contra manei.

Sulfatul de cupru se foloseste germicid, mordant pentru piele si textile, pigment, in acoperiri galvanice, in medicina, in idustria petrolului, la tratarea asfalturilor naturale, la gravura si litografie, ca reactiv in chimia organica sau la obtinerea altor saruri de cupru.

In Romania Sulfatul de Cupru nu este omologat ca substanta activa pentru protectia plantelor si drept urmare este interzisa folosirea acestuia ca atare in agricultura.

Sulfatul de Cupru are mai multe aplicatii  si nu poate fi interzis la comercializare daca se respecta indicatiile mentionate;

De altfel, sulfatul de cupru este utilizat in agricultura si in viticultura in Italia, Austria, Polonia, Germania, Franta unde este considerat un produs ecologic conform declaratiei Presedintelui Federatiei Viticultorilor.

Este fabricat in Uniunea Europeana.

Comanda minima: 10 bucati ( 10 x 1Kg ).

Vanzare doar la bax de: 10 bucati sau 20 bucati.

Continut CuSO4 (Sulfat de cupru) : 99,10%.

Puritate foarte mare.

Greutate 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Piatra Vanata 1Kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate