Antigel Glycoxol C.T. centrale si instalatii termice - 30°C

Antigel Glycoxol C.T. centrale si instalatii termice - 30°C

I.DESCRIEREA PRODUSULUI

Denumirea comerciala: Antigel Glycoxol C.T. centrale si instalatii termice - 30 grade C

Este un antigel pe baza de monoetilenglicol, aditivat cu inhibitori de coroziune si stabilizatori de pH, special conceput pentru centrale si instalatii termice casnice.
Corespunde prescriptiilor tehnice pentru centrale termice in componenta carora intra: aluminiu, cupru, otel, fonta, aliaje si garnituri.
Monoetilenglicolul de inalta puritate, inhibitorii de coroziune si aditivii (regulatori pH si dispersanti polimerici), confera produsului urmatoarele caracteristici:
1. Protectie anticoroziva pentru centrala, instalatie si pompe.
2. Previne coroziunea pana la 100% datorita aditivilor;
3. Prelungeste durata de viata a instalatiei;
4. Creste punctul de fierbere al apei din instalatie;
5. Deosebit de stabil din punct de vedere termochimic si electrochimic;
6. Reduce costurile de exploatarea cu energie si combustibil;
7. Protejeaza instalatia la supraincalzire;
8. Efect floculant si antialga;
9. Pachet de agenti anticrusta;
10. Previne imbatranirea garniturilor;
11. Fara silicati (depunerile de silicati pot reduce transferul de căldură si pot genera supraîncălziri);
12. Asigura o fluiditate crescuta a agentului termic la temperaturi joase;
13. Protejeaza radiatoarele din otel si din aluminiu;
14. Compatibilitate cu plasticul si cauciucul;
15. Excelente caracteristici antispumare;
16. Indeplineste cerintele standardelor europene si internationale.
17. Testele de laborator au măsurat o îmbunătățire cu 25% a conductivității termice.
18. Calitatea glicolilor si a pachetelor de aditivi utilizati in productie sunt fabricati in Germania si garanteaza protectia optima a pompelor si instalatiilor;

Antigel Glycoxol C.T. centrale si instalatii termice - 30 grade C nu contine: silicati, nitrit, nitrat, borax, fosfat, și amine.
Asigură o protecție 100% a celor șase aliaje metalice de bază folosite în majoritatea sistemelor de transfer termic.
Produsul poate fi utilizat indiferent de anotimp.
Formula fără silicati asigură un transfer îmbunătățit al căldurii în comparație cu antigelurile tradiționale care de obicei conțin silicați.
Testele de laborator au măsurat o îmbunătățire cu 21% a conductivității termice cu această formulă.
Formulare fara fosfat - eliminarea fosfatilor contribuie la reducerea apariției apei grele și a sarii fosfatice pe suprafețele de transfer de căldură, față de fluidele de transfer termic cu conținut ridicat de fosfați (conținând de obicei 3000 ppm sau mai mult fosfat).


II.CARACTERISTICI FIZICO-CHIMICE

Punct de inghet: -30°C.
Ph: 7,5 – 8,5.
Punct de fierbere: 107°C.

Pentru a proteja sanatatea populatiei si a mediului inconjurator, acest produs nu contine aditivi pe baza de nitriti, amine si fosfati, care ar putea genera compusi ce pun in pericol sanatatea si mediul.
Sunt disponibile certificatele oficiale ale testelor de coroziune.

III.RECOMANDARI PRIVIND MANIPULAREA SI DEPOZITAREA

Produsul este higroscopic si se va evita depozitarea in locuri cu umiditate crescuta. Se depoziteaza in spatii racoroase si bine ventilate.

IV.AMBALARE

Produsul este ambalat in flacoane PET, sau bidoane de unica folosinta de 10 litri, butoaie 220 L, containere PVC 1000 L returnabile .

V. TERMEN DE GARANTIE

Antigel Glycoxol C.T. centrale si instalatii termice -30 grade C isi mentine caracteristicile fizico-chimice in conditiile depozitarii recomandate la cap.III, minimum 6 ANI de la data fabricatiei.

VI. CALITATE GARANTATA

Calitatea glicolilor si a pachetelor de aditivi utilizati in productie sunt fabricati in Germania si garanteaza protectia optima a pompelor si instalatiilor. Antigelurile produse de Kynita respecta legislatia europeana in domeniu.

Este foarte importanta calitatea antigelului, de aceea Kynita detine instalatii automatizate si rezervoare de depozitare cu volum total de peste 2,2 milioane litri (2 200 mc) dar si hale de productie si depozitare cu suprafata totala de 5 000 mp.

Brevetul de inventie pentru “Agent Termic cu Impact Redus asupra Mediului” obtinut de echipa de ingineri Kynita reprezinta dovada clara ca imbinam perfect experianta acumulata din ultimii 22 ani cu cele mai noi tehnologii ale momentului.

Prin echipa noastra de profesionisti acordam o importanța deosebita dezvoltarii antigelului pentru instalații termice si nu numai. Echipa noastra de chimisti studiaza detaliat toate procesele chimice care au loc intr-o instalatie si asigura un fundament solid pentru elaborarea unui antigel de calitate superioara, sigur si durabil.

Antigelurile pentru instalatii termice au fost folosite deja cu rezultate exceptionale in: mall-uri, stadioane, patinoare, domeniul militar, constructii (case, blocuri), fabrici de bauturi, fabrici de ciocolata, fabrici de produse lactate si alte unitati de productie industriale.